Вивіска виконана у вигляді окремих об’ємних літер без підкладки, тобто літери прикріплені безпосередньо до фасаду будівлі. Цей варіант втілення вивіски не тільки не перекриває фасаду, а й дає чітке та лаконічне повідомлення, не відволікаючи увагу споживача на підкладку або декоративні елементи, йдеться у повідомлені “Теплого міста”.

 

Вигляд до

Вигляд після 

Вивіска встановлена на рівні людських очей, що дозволяє зекономити час: не треба шукати напис, як це буває коли вивіска знаходиться високо, або, навпаки, занадто низько.

Нова вивіска офіс-центру відповідає архітектурному ансамблю вулиці та контексту історичної частини міста, а завдяки об’єму літер — проглядається з усіх боків. Тобто вона водночас і добре виконує функціональне навантаження, і своїм виглядом не порушує середовища, в якому існує.