Як розповів кореспонденту головний енергетик комунального підприємства облради Володимир Гава, роботи планують завершити до наступної сесії облради. Про це пишуть Версії з посиланням на  Бліц-Інфо.

За словами комунальника у цьому приміщенні де вирішили облаштувати зону для преси раніше була радіорубка. Приміщення вже багато років не використовувалось за призначенням, тож у ньому вирішили зробити своєрідний прес-центр.

 

Володимир Гава каже, що для журналістів облаштують три ряди столів: перший біля самого вікна, другий на підвищенні трохи далі і третій ще вище.

Комунальник зауважує, що спочатку планувалось зробити вікно у зал засідань повністю відкритим, проте з міркувань безпеки довелося встановити кілька опор для стелі.

На кожному робочому місці буде розетка. Також буде облаштоване місце для прямої трансляції засідання.