На прийом до міського голови Івано-Франківська прийшли стурбовані мешканці обласного центру. Вони скаржаться, що на вулиці Набережній, проведено реконструкцію квартири з порушенням проекту.

“Прибудова пандусу заважає всім мешканцям: закрита пішохідна доріжка і огляд дороги, тому є небезпека для дітей, які ходять до школи і в садок, бо вони не бачать, чи їде машина”, – нарікають люди.

“Мій син просто залив бетон і зробив піднавіс, аби я могла виїхати нормально в дощову погоду”, – пояснила жінка в інвалідному візку, пишуть Версії.

Сусіди розповідають, що вона замурувала вхід в під’їзд, добудувала собі ще одну кімнату, а потім ще й пандус. Однак, переконують – добудова виконана з порушенням проекту.

“75 відсотків мешканців мають дати дозвіл, ми такий дозвіл не давали”, – відзначають франківці.

Жінка виправдовується, що не могла виїхати з квартири через коридор, бо він був завузький.

“Нічого валити я не буду, – відповіда жінка. – Ми замурували вхід в під’їзд, бо там вузький коридор – ні зайти, ні виїхати, а тепер маю нормальну ванну, хоч помитися можу”.

Мешканці вимагають знести прибудову і зробити відповідно до затвердженого проекту.

Відтак, мер попросив знайти компроміс.

Підписуйтесь на канал Версій в Telegram та читайте нас у Facebook. Завжди цікаві та актуальні новини!