Проводитиме семінар українська журналістка, публіцист, громадський та політичний діяч, державний службовець 1-го рангу, медіа-менеджер, незалежний медіа експерт та медіаконсультант Лариса Мудрак

Участь у семінарі є безкоштовною. Передбачено обід та кава-паузи. Тривалість – 6 год. Початок о 10.00.

До участі у заході запрошуються  представники ЗМІ, громадські активісти, студенти та усі зацікавлені. Реєстрація за посиланням:  https://goo.gl/forms/WN29btPpnxpAGi8s2

Про проект “Українська журналістика в умовах гібридної війни”:

Мета проекту – забезпечити підготовку представників івано-франківських ЗМІ до ефективної роботи в умовах військового конфлікту між Україною та Росією, до професійного висвітлення оперативної інформації та вміння об’єктивно оцінювати її потік з різних джерел; а також навчити протистояти методам гібридної війни, яку ведуть російські мас-медіа.

В рамках проекту буде проведено серію навчальних семінарів для журналістів та кореспондентів місцевих та національних ЗМІ. Запрошуємо до співпраці та слідкуйте за анонсами.

Проект впроваджує Івано-Франківський прес-клуб реформ у партнерстві із Регіональним туристично-інформаційним центром за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди виконавців, учасників проекту не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Контакти:

e-mail: ukr.journalism@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/ukr.journalism/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCmRiFbFaUoxWQB3SNa9AOrw
тел.: (066) 683-26-25, Іван Зелик, координатор проекту.